fundatlas Kızlar eşim hurma falan almış ne zaman yemeye başlayayım kolay doğum için?? 35+2 olduk şimdi başlasam sıkıntı olur mu? Bide squat gibi hareketlere de başlamalı mıyım artık?? Cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙏🏻🥰❤
Rojda09 35+3 olduk bizde ben başladım bile her gün altı tane hurma yemeye şimdilik sadece onu yapıyorum
fundatlas Rojda09 ne zamandıe yiyorsunuz? Bende hemen etki edeceğini düşünmüyorum o yüzden başlasam mı diye düşündümde
Kelebekmisaliihayat fundatlas 31.haftadayim. Ben de bunu merak ediyorum. Beklemede kalayım. Evde kısa süreli ördek yürüyüşü ve merdiven inip çıkma olarak hafiften başladım. Erken mi bilmiyorum
Melikeyyvzz Kelebekmisaliihayat ay bende yapmak istiyorum ama erken gibi geliyor tecrübeli anneler erken mi sizce
fundatlas Kelebekmisaliihayat bende sadece normal yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum ama squat ördek yürüyüşüne falanda başlamak istiyorum
Eda3838 Günde bir iki hurmayla başladm. 33 haftalığm bende..yalancı sancılar başladı, vajinamda ağrı oluyo bazen, adet sancısı gibi sancılar ve karında kasılmalar söz konusu ..
fundatlas Eda3838 aa erken başladın diye mi acaba çünkü ben 35+2yim kasılmam hiç olmadı daha sadece regl sancısı gibi sancı yaşadım bu hafta 1-2 defa. Dikkatli ol bence
Sltnnv fundatlas ben 37. haftada yemeye başlamıştım sanki yemeye başlayınca hemen açılmaya başlarım gibi bi korkum vardı 🤣🤣 her gün 6-7 tane yedim. 40+1 de doktorum alttan muayene etti 4-5 cm açılman var senin dedi, düzenli sancım yoktu. Tabi bu benim ikinci gebeliğimdi. Bir sonraki gün doğum yaptım. Eğer hurma sağladıysa bu açıklığı baya hurma yemiş oldum tabi 37 den 40 a kadar 😅
fundatlas Sltnnv bende başlayayım o zaman ona rağmen 3 hafta sürmüş sizin 😂 35+2yim 38de doğsun bari 😂😂
Elifgokce Doktorum 36 dan sonra başla dedi anca etki gösteriyor ananas ahududu çayı hurma çörekotu yağı Hindistancevzi yağı ile perina msj ve göğüs ucu masajı
fundatlas Elifgokce bende başlayayım o zaman hemen etki etmez zaten 2-3 hafta rutin yapalım bakalım inşallah işe yarar