SrpYlmz Senmsii Yani SGK olduğu için bizde hastaneye göre suanki fiyatlara göre sezeryani 25 e normal görüyorum çünkü muayene bile 1200 TL iyi hastaneler bu civarlarda . Tabiki pahalli ama malesef piyasa böyle
Senmsii SrpYlmz Öyle tabi de doğuma kadar bir çok masraf var o yüzden insan düşünüyor ona göre kendini ayarlamak istiyor fiyatlar nasıl vs :)
SrpYlmz Senmsii Öyle tabiki canım ufak tefek şeyler bile çok fazla tutuyor ama çok kaliteli olmayan yerler bile 20000 TL sordum bir kaç yere herşey almış başını gidiyor malesef
613156 Senmsii özel sigortaniz olduğunda hiçbir ücret ödemiyorsunuz :) ama yani doğum poliçesi olarak aldıysanız
Senmsii 613156 Evet doğum poliçesi olarak aldık ama doğumum temmuz ortası sonu gibi sigortamda 24 temmuzda bitiyor normal istediğim için yetismeyecek.diye korkuyorum :)
613156 Senmsii sigorta şirketi sigortsniz bitmeden 10 gün önce arıyor sizi tabi yeniletmeyecekseniz haklısınız endişe etmekte inşallah planladiginiz gibi olur 🌸
Yerdem Senmsii sağlık uygulama tebliğine göre en fazla 2 katı uygulanır. Sezaryan için alınabilecek en yüksek fiyat 6000 lira ben daha yeni doğum yaptım 6000 tl ödedik
Beyza95 Makbulepoyraz Aynı hastaneye gidiyoruz 🙂 Tamamlayıcı sigortam yok ücret şimdilik 35 fakat doğuma kadar artar yüksek ihtimalle Her kontrolde muayene ücreti artıyor 🙄
Beyza95 Makbulepoyraz Mehmet Akif Sargın doktorumun adı Paket olmadığı için sabitleyemiyoruz fakat paket fiyatı da 85 içerik olarak da kapsamlı gelmedi Doktorumdan çok memnun olduğum için değiştirmeyi de düşünmüyorum şimdilik hastane de eve yakın 🙂
Beyza95 Makbulepoyraz Tavsiye üzerine Mehmet Akif Hocayı tercih etmiştim gayet iyiydi ilk görüşmede elektrik alamasaydım Halenur Hocaya gidecektim 🙂
Makbulepoyraz Beyza95 halenur hocaya kuzenlerim ve eltim tavsiye üzerine gittim bende çok dikkatli ve temkinli hoca benim hamilelik sorunlu gidiyor kanamam olmuştu 2 gün hastane de yattım şuanda lekelenmelerim oluyor sürekli takipte sağolsun