Senmsii Kızlar özel hastanede doğum yaptıysanız ücretler nasıl ? Hatta özel sağlık sigortaniz olsa bile üzerine ek ücret ödediniz mi?
Karbeyaz_ Senmsii aynen ben normal doğum istemiyordum sıkıntılarım vardı sezeryan istiyordum ama devlette yapmıyor özele sordum oda bir sürü para dedi bakalım ne olcak 😒
Senmsii Karbeyaz_ Allah yardımcımiz olsun valla sağlıkla dogsunlar yeterki ama insan bu zamanlarda da çok sıkışıyor insan :(
Bennureyla Senmsii avcılar hospital 13₺bin normal doğuma verdik geçen hafta ve her şeyde gayet iyiydi. Özel sağlık sigortam felan yok. Bunun üzerinede bir şey ödemedik. 28.haftama kadar medicana avcılara gidiyordum. Bana 23 normal doğum dediler. Açıkçası çok geldi. Hastanemi doktorumu değiştim böylelikle
Aden17 Bennureyla merhaba gözünüz Aydın doğum yapmışsınız bebeğinizin böbrek genişlemesi vardı nasıl oldu anne karnında kaça kadar yükseldi
SrpYlmz Senmsii Benim hastanede SGK normal doğum 22.000, özel 27000 Sezeryan SGK 25000 , özel 34000 Sezeryanda iki gün yatış içinde normalde bir gün yatış fiyat içinde aynı zamanda bebeğe yapılacak ilk tektikler topuk aşısı, işitme testi içinde .
Senmsii SrpYlmz Özeller bayağı pahalı gerçekten ya ama ilk tetkiklerinin içinde olmasida güzel bir durum
SrpYlmz Senmsii Yani SGK olduğu için bizde hastaneye göre suanki fiyatlara göre sezeryani 25 e normal görüyorum çünkü muayene bile 1200 TL iyi hastaneler bu civarlarda . Tabiki pahalli ama malesef piyasa böyle
Makbulepoyraz Senmsii Sağlık siğortam var maltepe medicalpark hastanesine gidiyorum doğuma hiç bir ek ödemeyeceğim
Beyza95 Makbulepoyraz Aynı hastaneye gidiyoruz 🙂 Tamamlayıcı sigortam yok ücret şimdilik 35 fakat doğuma kadar artar yüksek ihtimalle Her kontrolde muayene ücreti artıyor 🙄