hepoyleolurzaten__ cbskrt yok ilk değil teklerden sonra ikiz piyangosu vurdu 😂 büyük oğlum 6 onun bir küçüğü 5 en küçüğü 1 yaşında
Edadlgc Serife3304 sağlıkla gelsinler sizin kese boyutları nasıldı hatırlıyor musunuz ? Benim biri küçük
Serife3304 Edadlgc teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun. Kese boyutu hatırlamıyorum ama başlangıçtan itibaren aynı gidiyor benimkiler. Sizinkilerden biri diğerine göre geç döllenme olabilir o yüzden geriden geliyordur sağlıklıysa çok takılmayın bence
hepoyleolurzaten__ cbskrt Allah razı olsun ❤️ sürpriz oldu 🙂 ikiz olduğunu duyunca şok olduk ikiz bebisler benim için hayaldi ama çokta istiyor özeniyordum
Edadlgc Serife3304 1 hafta var aralarında ama kanamam oluyor biraz o endişelendiriyor beni umarım en kısa zaman da kesilir
Serife3304 Edadlgc benim de ilk öğrendiğim haftalarda kahverengi şekilde kanamam oldu ama sonra kesildi yerleşme kanaması diye düşündüm ben
Missprincess Edadlgc ikimizinde anneannesi ikiz doğum yapmış ama bizde çıkmadı belki sizin gibi 2. Gebelikte çıkar bizimde ❤️ Allah tamamını erdirsin inşallah
Missprincess Edadlgc işte iki tarafta da var olmadı yani 1 nesil atlamış belki bizim olur dedik de olmadı ya
Tugba-ikizler Bende ıkızlere hamıleyım bır kız bır erkek 31+2 olduk çok şükür bırde 8 yaşında kızım var
Edadlgc Missprincess nasip valla benim hiç aklımda yoktu süpriz oldu ama bakalım biri küçük devam eder mi kesin değil