Dlntkesn Ankara da hangi hastanelerde bebişlerinizin kontrollerini yaptırıyosunuz. 7 haftalık gebeyim
Gokyas ikii-bebekannesi çok şanslısın çok istedim ama perinatolojiye aldıramadım ben. Kızımın doktoru oranın başhekim yardımcısı küvöz işimiz olduğunda o hocada olsun istedim olmadı hacettepefeyim bende
06fatma06 Sihirlimom merhaba tobb dan memnun musunuz benim doktorum doğumu orda yaptırıyor ama açıkçası biraz pahalı bir fiyat verdi
Sihirlimom 06fatma06 yanlış etiket kullanmışsınız ben etlik şehire gidiyorum üstte birisi tobb yazmış
aisemhmt34 Sihirlimom 32 haftalık hangi doktora gidiyorsunuz genellikle ben oraya yeni başladım önceden bilkente gidiyordum
Sihirlimom aisemhmt34 inci kahyaoğluna gidiyorum ben asistanlar var bazen ama gene de çok ilgililer fotoğraf istiyorum en son görüntüyü durdurup fotoğraf çektiriyorlar
2bebeklibiranne Dlntkesn ben Alife a gidiyorum doğum paketi aldım şimdilik memnunum. 7+6 haftalığız henüz
HmerveK Dlntkesn Medical park Keçiören’de kontrollerimizi yaptırıyoruz. 12+6 haftalığız. Ankara anne adayları hep irtibatta olalım bu formda ☺️
aisemhmt34 Sihirlimom bakalım bende edeni başladım nasıl olucak doğum felan bekliyorum si nerde oturuyorsunuz