Nurrr0006 Sevil1996 normalde suyu çok içen biri değilim o yüzden 1bucukla başladık 2 oldu derken 2bucuk 3 litre içiyorum şu an
Cennet_kusum16 sacmalamakizim doktorum en başından beri söylüyor enfeksiyon olmamak adına. Geçen günde kasılma olunca hastaneye yattım orda da minumum 3 litre hatta daha fazla içmen lazım dedi kasılmaları önlemek için. O yüzden normalmiş
Kelebekmisaliihayat Cennet_kusum16 benim de öyle. 1 litre ancak icebiliyordum. 17.haftada doktor uyarınca arttırdım. 2,5 litre içiyorum en az. Ne kadar çok içersem o kadar iyi. Az içersem baş ağrısı, enfeksiyon,akıntı, kaşıntı şikayetleri artıyor.
Busramom07 Sevil1996 3. -3.5 du sanki aşeriyordum doktor yasakladı bebeğin suyu fazlalaşıyor dedi 2.5 yaz ise 3 dedi
Gamzesuna Sevil1996 ben çok fazla içemiyorum ya midemi bulandırıyor en fazla 1.5 litre felan içebiliyorum çok rahatsız oluyorum çok su içince
Hulo2105 Azragrkm üzülüyorum beneğime bişey olur diye ama çok içince aşırı midem bulanıyor 🥺 doktor bebek sağlıklı diyor ama gene de kötü tabi içmek lazım. Belki havalar ısındıkça içeriz
Sadeceanne2 Zeynep_Balin 😄😄😄😄benim kide aynı bir ara böbrekler isyana gitti 😄fazla. Mesai yapıyor. Diye Allah yardımcı olsun hepimize
electus35 Sevil1996 3 litre içiyorum. Bu kadar içmezsem içim rahat etmiyor. Gece tuvalete defalarca kalkacagimi bilsemde suyu kesmiyorum. Çünkü içimde herşeyi bana bağlı olan bi canlı var, bencilce yaşayamam. Bazı anne adaylari ne kadar sorumsuz. 1-2 bardak yazanlar var, pesss yani pes!