br2023 Sevil1996 Su içmeyi unutuyorum üşeniyorum içmeye de uygulamam var saat başı su içme zamanı geldi diye haber veriyor sağolsun😂
Ebrucar Kelebekmisaliihayat teşekkür ederim deneyeyim bi inşallah güzel geçer bundan sonraki günlerimiz ❤️🙏🏻
Ebrucar Aden35_yn en kötüsü 12. Haftaydi kan kusuyordum sonra biraz azaldı ama geçmedi. İnşallah sizinki fazla sürmez 🙏🏻❤️
Happydg Düşük tehlikesi yaşamış birisi olarak söyleyim, 24. Hafta, 3 litre su, 2 soda en az. Doktor kızıyor, lütfen zorlayın, daha çok için.
Hayat31 Mer3459 Mer3459 bende yaa. Hamilelikte sudan iğrendim resmen. Onceler çok içerdim. Hamilelikte en fazla yarım litre falan🤦o da ilaç için
Cennet_kusum16 sacmalamakizim doktorum en başından beri söylüyor enfeksiyon olmamak adına. Geçen günde kasılma olunca hastaneye yattım orda da minumum 3 litre hatta daha fazla içmen lazım dedi kasılmaları önlemek için. O yüzden normalmiş
alevShn İlk zamanlar suyun tadını kokusunu alıyordum çok zor içiyordum ama şimdi alıştım. 4. ayımdan beri günde en az 3 litre içiyorum.
SenaBM Yasminnnnn şu zehirlenmesi olma dikkat et. Bebeğin amniyon sıvısında çoğalma olur o kadar fazla içersen. Ne kadar doğru bilmiyorum öyle duymuştum. 3 litre diyorlar normali
Sadeceanne2 Zeynep_Balin 😄😄😄😄benim kide aynı bir ara böbrekler isyana gitti 😄fazla. Mesai yapıyor. Diye Allah yardımcı olsun hepimize