• Gebelik
  • 1 hafta önden gitmesi sıkıntımı

FyA benim 2 hafta önde doktor şeker yoksa sorun değil dedi ilk oglum da önden gidiyordu sezaryen oldu buda sezaryen olcak

FyA benimde iki hafta önden gidiyor sorun değil dedi doktor biraz iri bebek olabilir zayif olmasındansa böyle daha iyi dedi

• FyA bunu beğendi.

FyA ne güzel işte kız benimki de 4 gun önde maşallah yavrularımıza

Benimki de bir hafta önde gidiyor ama bende gebelik şekeri var yenede çok dikkat edecem bu arada 4 Nisan da sezeryan olacam

• FyA bunu beğendi.

FyA benim ki de bir hafta geri canım Allah’ın iziniyle hiçbir sıkıntı olmaz merak etme

FyA benim 2 hafta önde gidiyordu şekerde yoktu doktor genetik dedi

• FyA bunu beğendi.

sudedemirr 3760 gram doğdu beslendim sayılmaz 9 ay istifra ettim sadece bebek kilo alsın diye doktorumn önerisi ile muzun üstüne bal fındık döküp yedim hergun kaşar ve haşlanmış yumurta yemeye çalıştım kendim 10 kilo verdim bebek kilo almsti sadece şuan 2. Gebelgm 27 haftalik olduk kızımda 2 buçuk hafta önden gidiyor (şekerim yok baktırdım irsi dedi doktor )

FyA Benim oğlum 1 Aydan önden gidiyodu diyetle toparladık 1 hafta önemli değil genelde her hamilede oluyor 🥰

• FyA bunu beğendi.

Rumeysaaa67 şimdi kafama şu takıldı herkes sorun yok yazmış ve eklemişler sezeryan olduklarını şimdi çocuk 1 hafta önden yada geriden gidince sezeryan mı olunuyor kimse normal doğumu yazmamış herkes sezeryan oldugunu yazmış kafam iyice karıstı 🤣🤣🤣

FyA 1 hafta sorun değil ama 2 hafta genelde sezaryen oluyor önde ise kilosu fazla olduğu için ama geride ise sıkıntı olmuyor catınız müsait ise 1 hafta önde olması sorun yaratmaz

• FyA bunu yanıtladı.
        • FyA bunu beğendi.