SAOZ Kubraakgn0 Amin Gullum Amin Bu ay hayirli gunler Hurmetine Allahim bana da saglikla evlat nasip eylesinde Mucdemi vereyim size🤲🏻❤️
sacmalamakizim damlalmila2017 Bende 2 gün önce bunun erken gebelik testini denedim pozitif çikti canım benim de bat 18 😍
damlalmila2017 SAOZ canım kasık ağrısı, batma, adet olacakmışsın gibi his göğüslerde acı ve şişlik sık idrara çıkma birde uyku hali vardı.
SAOZ sacmalamakizim bellirtiniz ne oldu cnm de anladiniz Hani mide bulantiniz oldu mu cokca mesela bisey yedinizde mide bulantisi yemediniz halde bile mide bulantiniz oldu mu ☺️
sacmalamakizim SAOZ Hiç belirtim yoktu canım, sadece klasik kasık ağrım vardı o kadar, içimden bir ses test yap dedi yaptım ve sonuç iki çizgi. 😂 Bu sabah yeniden yapayım dedim sanırım test bozuk çıktı şansıma. 😌
Eesra95 Kızlar adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün adetime 2 gün var yine yaptım hiçbir şey çıkmadı. Neden sizce?
SAOZ damlalmila2017 kiz ben bir post paylasdim baka bilir misin bende supeleniyorum Ama bilmiyorum bi bakip yazarsan cok sevinirim