sdkln 15+1 günlüğüz 🤰🏻 Doktorum bu haftalarda damar atması gibi pıt pıt ufak hareketler hissedebilirsin demişti. Birkaç gün önce tesadüfen elim karnımda otururken gerçekten pıt pıt bişeyler hissettim tam elimin olduğu yerde sizce hissedilir mi kızlar bebeğimin minik hareketi miydi acaba o 😍😍 14+3 te hissettim ilk eğer oysa 🥰❤️💙
GozdeCemre sdkln valla bende 15 haftalığım canım arada seğirme tarzında birşeyler oluyor bide ikinci gebeliğim arada hissediyorum değişik şeyler
Krasivyy sdkln ben 19 haftamdayım bi iki haftadır pıt pıt içerden bişey vuruyor sanki ama net değil tabi gaz da olabilir 😂
Esra7261 sdkln valla bende sabırsızlanıyorum hissetmek için 16+4 üm ama ben sadece karnımda toplanma gibi hissediyorum. Yani o da çok zor emin olamıyorum
sdkln AlyaSu Öyle minik minik pıt pıt hissettin mi canım hiç ☺️ Doktorum demeseydi tahmin etmezdim ama çok güzeldi hissetmek 🙏💙💙
sdkln aysenuraysenur Belkide o minik hareketleri farketmemişsindir canım bende tesadüf elim karnımdayken denk geldim 😍 Ne olcak bebişin
sdkln Neva77 Oyy yerim ya çok güzel bişeymiş acaba bana mı öyle geldi diyodum ama doğru hissettim demekki 😍😍
Denizanne Ben şuan yaklaşık 12 haftalık hamileyim en son ultrasondayken bebeğimiz zıp zıp zıplıyodu sanki biraz hareketli olcak gibi umarım bende çabucak hissederim bu yüzden 🥰🥰🥰🥰
sdkln Denizanne Maşallah canım 😍 Cinsiyetiniz belli mi benim 11+5te benzetmişti 14te kesin erkek dedi💙 Banada çok hareketli olcak yandınız dedi doktorum 😄
sdkln Aygn Bende o gün tesadüfen farkettim ama bida hiç denk gelmedim canım belki seninde oluyodur farketmemişsindir☺️
GozdeCemre sdkln yok ben 2 3 gündür hissediyorum devamlı ama seğirme sadece hareket değil 😀inş en koşa zaman güm güm diye vurdukları zamanları hissederiz ya sabırsızlık