Busra1709 istkizannesi kesinlikle. İce tea vs var gazsız olarak onunda çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. İçecek istediğinde canınız ya limonata için yada ayran. Afiyet olsun şimdiden
Busra1709 istkizannesi dayanır bence. İçinde bozulcak bişey yok. Ama bir hafta durdurmazsınız. Soğuk soğuk içiniz yanınca içip bitirirsiniz. Kalmaz yani bir hafta 🙂
Ayseyasinim @istkizannesi ben direk kabuğunu soyuyorum hatta 4 5 parçaya bölüp atıyorum hiç de bişey olmadı ne renginde ne tadında . Kabukluya göre daha çok beğendik biz
Poyraz4127 Valla kızlar bende bir limon iki portakalı yıkıyorum dılımleyıp atıyorum buzluga cıkarınca bed dk sonra robattan gecırıyorum 3litre suya o karısımı bosaltıp şeker ve limon tuzu koyuyorum on dk kadar o karısımı bekletıp süzüyorum herkes çok beğeniyor hazır mı diye soranlar bile oldu..
Ayseyasinim istkizannesi hayır hayır gayet güzel oldu hiç bi değişiklik olmadı bana da kabuklu daha acı gelmişti kabuksuz kesinlikle daha lezzetli oldu 😍
istkizannesi Ayseyasinim evet bende kabuksuz yaptım. Hiç acılık yok :) suyunu çok kaçırmışım ama. Bence 1 limon 1 portakala anca 2 litre.