BilgecyLn Kızlar dayanamadım ve test yaptım silik çizgi çıktı mutluluktan uçuyorum resmen adetimi bekleyemedim çıkacağından hiç umudum da yoktu ama gözle görülür şekilde silik çizgi var 🌸🌸🌸🌸🥰🥰🥰
Snemrcan BilgecyLn çok sevindim darısı isteyen herkesin başına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
BilgecyLn Ego 22 Mart bat 7 martta yumurtlama oldu ertesi gün çatlama içim içime sığmıyor Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🥰
Pink- BilgecyLn ilaç kullanımı ya da çatlatma iğnesi falan oldunuz mu. Benimde bat 22 mart 6 martta iğne oldum bugün 9 günüm reglime 7 gün var
papatyaolsun BilgecyLn canım biraz hızlı mı olmuş sanki, bir test daha yap yine de bence , ama umarım hamilesindir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Musel BilgecyLn bende 4 mart yumurtlama 5 mart çatlama gördüm ovülasyonda değerlendirdik bugün sabah test yaptım ama malesef negatifti benmde bat23
BilgecyLn Musel hiç moralini bozma adet gününü bekle bitanem ilkinde de adet öncesi test yaptım silik çıktı benim hormonlarım çabuk karışıyor idrara