Nurcann111 incitanesii aay çok sevindim saglicakla gelsin bebiş.. benden birdaha istemedi kan haftaya carsamba keseyi görelim dedi
incitanesii Nurcann111 ben de bugün gittim beta 668 çıktı salı günü gel görmeye çalışalım dedi umarım çok güzel haberler alırız🙏Sen de yaz gidince
Nurcann111 incitanesii ayy insaallah canim benim yaa sende haber ver ama tamam mi 🤗🤗 eşim dün idrar testi almis yaptim iki tane kipkirmizi cizgi cikti damlatir damlatmaz hemde yaa çok sevindim inanki ilk yaptigim test çok silikti 🤗🤗
incitanesii Hafizeipek Nurcann111 benim de silikti ben de saklamak için alıcam bir tane test ama bugünki betaya artış sınırda dedi doktor korkuyorum biraz bi önceki 347 çıkmıştı
Nurcann111 mrp2023 darisi basina olsun bacim insaallah rabbim isteyen herkese nasip etsin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallahh🤲
Ceos0403 18 martta 3 yumurtam toplandı 21 martta taze 3.gün embriyosu transfer edildi🌸 inşallah herşey güzel olsun hepimiz için💜
Nurcann111 incitanesii iyiyim canim benim carsamba gununu bekliyorum … Kesemizi görmek için heyecanla bekliyoruz🤗🤗