Nurcann111 7 martta transfer oldum.. 5. Gun dondurulmuş embriyosu… İnsaallah yavrum benimledir insaallaah yaptigim testler beni yaniltmiyodur..
GuzelMelegimm Nurcann111 canım testini gördüm gözün aydın. Senin için dua etmiştim. Sağlıkla kavuşursun inşallah. Çok dikkat et. Belli bi süre sürekli yat
baharmom35 Nurcann111 çok erken test yapmışsın evet dayanamadın canım anlıyorum ama stres yapma bari bi test De var birinde yok stres yapma kana kadar hiç test yapmamış gibi düşün
Nurcann111 GuzelMelegimm canim çok çok teşekkür ederim 🩷 ama bu sabah normal kaset test yaptim cikmadi hic bişey malesef pazartesi kan vericem artik ona güveniyorum bakalim💐💐
Seval-elmas Beklemek o kadar zor ki yarın bende kan testi vereceğim 5. Gün embrıyosu taze transfer olmuştum hakkımızda hayırlısı inşallah
Lrkvrm Benimde 6 Martta 2tane 6.gun embriyosu transfer edildi inşallah miniklerimiz benimledir. İnşallah miniginiz sizinledir 🙏🌸
Elif-UY Bende 7 martta ilk kez transfer oldum 3. Gün embriyosuydu bende pazartesi test verecem inşallah olmuştur valla çok heyecanlıyım ama benim ara ara kasık ağrılarım oluyor adet olacakmış gibi sizde de oluyor mu
Lina_alya_aras Nurcann111 ay çok sevindim Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah 😍
incitanesii Ravza11 Nurcann111 merhaba çok sevindim pozitif olmasına ben de 8 martta 5. gün donmuş embriyo transferi oldum pozitif şuan için artışları takip ediyoruz en son ne zaman baktırdın beta hcg
Nurcann111 incitanesii aay çok sevindim saglicakla gelsin bebiş.. benden birdaha istemedi kan haftaya carsamba keseyi görelim dedi