Cnuryasar MadameNoire benim de yoktu normalde ya da ben farketmedim ama birkaç tane var rahim ağzında doktoruma bildireyim gittiğimde nasıl bir yol izleyeceğiz diye
MadameNoire Paronayanne erken olmasının sebebi siğil değilmiş canım Allah razı olsun .. kanama ve açıklık olmasi erken oldu siğil olması sezaryen oldu ..🌸
Cnuryasar MadameNoire şimdi yazdım doktoruma bir dahaki geldiğinde hatırlat görmem lazım dedi. 25’inde kontrolüm 10 gün sonra gideceğim. İnşallah bir problem yoktur doğumun her türlüsü kabulüm ama normal doğum denemek istiyorum inşallah her şey yolundadır
MadameNoire Cnuryasar insaAllah canim Rabbim gönlüne göre hayırlı kolay su gibi sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin💕💕
MadameNoire Bsrrgl ama kanama durdu sancim azaldı serumlar ile haftada 2 kez muayene için gelicem yarına kadar acilmam ilerlemez ise taburcuyum doğumu ertlediler
Sadeceanne2 MadameNoire 😄yaaa şimdi meleğine kavuşuyorsun o zaman. Şu sıralar Sağlıkla gelsin inşallah
MadameNoire Sadeceanne2 serumla sancıyı azaltılarak kanamam durdu kuzum 37 de insaAllah kavusuyoruz🥰🥰🤲🏻
Prensiminannesiyim MadameNoire eşiniz de tedavi olcak mı bende de çıktı da eşim şimdiden randevu aldı ürolojiye gitcek aşı için