MadameNoire 35+5 acilmam ilerledi kanamam cogaldi .. dualarınızı bekliyorum 🤲🏻😍💜 Rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin🌸 sezaryen olma sebebim bende siğil var riske atmıyorlar..
MonicaGeller MadameNoire sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınza 🙏 ben de oğluumu 36+5 te sezeryanla kucağıma aldım. Çok şükür doğumum da sonrası da çok rahat geçti. İnşallah sizin de öyle olur
aytac7 MadameNoire hayırlı doğumlar inşallah. Benim de bugün öğlen hayırlısıyla. Sağlıkla bebişlerimizle çıkmak nasip olsun hastaneden.
Elif_49 @MadameNoire Allah yardımcınız olsun inşallah Sağlıklı bir şekilde sizde bebeğinizde birbirinize kavuşursunuz inşallah 🌸
flowers22 Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende haftaya cuma doğuracağım 🥹🥹🥹
Cnuryasar Smear testi almış mıydı doktor canım benim de doğumum 1.5 ay sonra vajinal muayene de mi belli oldu siğil olduğu?
MadameNoire Cnuryasar bende 28 nci haftada çıktı bende doktora bildirdim 3 tane ne büyüdü ne küçüldü hâlâ duruyor test alındı 16 18 negatif diğer yüksek riskler pozitif cikti smear testi hazirana kaldi sonucu bebek hazirandan önce doğacağı için sezaryen olacağım canım
Prensiminannesiyim MadameNoire bende de siğil var ama bi tane doktor yayılmazsa normal doğum yaparız dedi doğum kanalında değil çok dışarda o yüzden bişe olmaz dedi ama yine de bebeğe geçer mi eşim şuan aşılarını olcak bende Doğumdan sonra aşılarımı olcam inşallah 🙏🏻
Cnuryasar Benim bildiğim aktif siğil yoksa normal doğum denenebiliyordu ama doktoruma bir sorayım bunu
Cnuryasar MadameNoire benim de yoktu normalde ya da ben farketmedim ama birkaç tane var rahim ağzında doktoruma bildireyim gittiğimde nasıl bir yol izleyeceğiz diye
Prensiminannesiyim MadameNoire eşiniz de tedavi olcak mı bende de çıktı da eşim şimdiden randevu aldı ürolojiye gitcek aşı için
Paronayanne MadameNoire ay Allah kolaylık versin canım aynı şeyden post açmıştım benimde siğilim var erken olmasının sebebi o mu🌸
MadameNoire Paronayanne erken olmasının sebebi siğil değilmiş canım Allah razı olsun .. kanama ve açıklık olmasi erken oldu siğil olması sezaryen oldu ..🌸