Aysnr11 Kbra_atss şuan doğum olmasın diye durduruldu sancılarım kesildi yarın taburcu olucam inşallah
Aysnr11 MorKelebek54 aynen doğum paketi olarak almadık çünkü doğum olmayacak daha erken diye sancılarım durdu şükür yarın da taburcu olucam
umrumdadegil Aysnr11 evet ocak ayında ama ben yatmadım işte işin içine yatış girince daha da artar bana odada bunları yapıp yolladılar 😂
Aysnr11 umrumdadegil Ben 2 gündür yatıyorum iki doz ciğer geliştirici oldum daha serumlar antibiyotikler falan baya tuzlu oldu bizim için 😄 Hangi şehirde gitmiştiniz siz şehirlerin de biraz etkisi var aslında ücretlere
flowers22 Doğum paketi alacağız 2 geceye kadar yatışı karşılıyor 18 bin tl fiyat verildi tekirdağ/çorlu
Aysnr11 flowers22 Evet doğum paketi burda da 18 bin ama ben özel de doğum yapmıcam maddi açıdan zorlayacak bizi çünkü spontane gelişti buraya gelmemiz 🫠
umrumdadegil Aysnr11 olsun artık bebiş iyi olsun da 🥰 evet hastanr ve şehir farkı var İstanbulda gittim
Sibush Aysnr11 Her özel hastanenin farklı fiyat uygulaması var. Oğlum 1 gece el ayak ağız hastalığından yattı. Toplam 10bin lira ödedik.
Aysnr11 Sibush Hangi hastaneydi acaba bir de hangi şehirde sanırım hastanenin bulunduğu şehire göre değişiyor fiyatlar
Busrafath Aysnr11 2 gün yattım. Size medikal bakım yapıldı denip ekstra 300 lira daha almışlardı. Toplam 2100 ödedik. Yani her şey dahil bence
ilralike Ben geçen hafta 3 gün yattım. Gecesi 3250 tl. İlaçlar ve serumlar için ekstra para ödenmiyor ama testler olursa onlara alıyorlar. Bursa’dayım ben.