flowers22 Doğum paketi alacağız 2 geceye kadar yatışı karşılıyor 18 bin tl fiyat verildi tekirdağ/çorlu
Aysnr11 flowers22 Evet doğum paketi burda da 18 bin ama ben özel de doğum yapmıcam maddi açıdan zorlayacak bizi çünkü spontane gelişti buraya gelmemiz 🫠
Aysnr11 umrumdadegil Ben 2 gündür yatıyorum iki doz ciğer geliştirici oldum daha serumlar antibiyotikler falan baya tuzlu oldu bizim için 😄 Hangi şehirde gitmiştiniz siz şehirlerin de biraz etkisi var aslında ücretlere
umrumdadegil Aysnr11 olsun artık bebiş iyi olsun da 🥰 evet hastanr ve şehir farkı var İstanbulda gittim
Sibush Aysnr11 Her özel hastanenin farklı fiyat uygulaması var. Oğlum 1 gece el ayak ağız hastalığından yattı. Toplam 10bin lira ödedik.
Aysnr11 Sibush Hangi hastaneydi acaba bir de hangi şehirde sanırım hastanenin bulunduğu şehire göre değişiyor fiyatlar
Busrafath Aysnr11 2 gün yattım. Size medikal bakım yapıldı denip ekstra 300 lira daha almışlardı. Toplam 2100 ödedik. Yani her şey dahil bence
ilralike Ben geçen hafta 3 gün yattım. Gecesi 3250 tl. İlaçlar ve serumlar için ekstra para ödenmiyor ama testler olursa onlara alıyorlar. Bursa’dayım ben.