Bulut74 Fatmakaya158 ücretli olacağını duymadım ben. İlk kızımda özelde sormuştum 15. Bin tl gibi bişey demişti o zaman bazı özel hastaneler yapıyordu. Bundan bi kaç yıl sonra o da yaygınlaşır inşallah. Makul ücret koyarlar inşalalh🙏😌
Bulut74 Nursen21 İstanbul, Ankara, Samsun, Isparta, Bursa, Mersin, Aydın Manisa olan iller bunlarmış.
parasetamoll Bulut74 olmayınca da yine rahim ağrıları ara ara sancı gibi kramplar oluyor lavaboda otururken kemiklerime kadar acıyooooo-duu😂
Bulut74 parasetamoll evet o sıkıntı oluyordu. Dikişli olduğum için geriliyordu😫. Bebek yağı kullandım bi süre 😂
parasetamoll Nursen21 uykusuz geçiyor ama ileride ses çıkarıp beni tanıyacağı günler hatrına katlanıyorum kaç haftalık oldun 😂
reinamm Fatmakaya158 eger ücretsiz bulduysan hiç düşünme direkt yap:):) İstanbul’da yaşıyorım en ucuz 10 bine bulmuştum suda doğum yapan dr
Fatmakaya158 reinamm baya pahalıymış ya 😟 Bakalım özetle gittim 7 ay boyunca şimdi devlete geçmeye karar verdim
reinamm Fatmakaya158 vala canm başka bi arkdşta var burda. O da senn bahsettiğin hstenede suda doğum yapıcak nasipse. Hastanenin fotolarını attı. Burdaki bi çok özelden güzel😂 keşke burda da o imkan olsa. İnşallah suda doğum yayılır.