bella_xx kızlarr adetim 1 gün gecikti bende ama bel ve kasık hafiftende göğüs hassasiyeti var sizce bebiş varmıdır normalde düzenli oluyorum reglimi
Cnnsss bella_xx ben ilk göğüs hassasiyetiyle anlamıştım canim dokununca vs çok aciyordu ve sismislerdi😂
Tgcmr bella_xx bende senın gibiydim adet olcam sandım 1 gun gecıktım kaset test yaptım 2.çizgi silik ama belirgindi hemen yarın test al mumkunse ılk ıdrarınla yap bızede haber et hayırlısıyla🌸
Reina bella_xx afedersiniz ama biz nerden bilebiliriz? Evet olabilir olmayadabilir. Gidip test yapmak bu kadar mı zor yani?
N_A_Z_L_I_M Reina Peki sana saçma geliyorsa sen neden burdasın cevap veriyorsun senin mantığını da ben anlamadım doğrusu. Belli ki bu tarz platformlar senin tepenin tasını attırıyor mümkünse bakma . Git kaynana görüöce postlarına bak…
rumeysa_mom bella_xx nedense bu arkadaşın bütün postlara yaptığı yorumlar böyle çok sinir oluyorum ya anne olmak isteyen birine böyle şeyler söylemek açıkçası saçmalık, sen morelini bozma canım inşallah gebesindir ilk idrarla test yap bize de haber vermeyi unutma 🥹❤️🩹
Tgcmr Reina bencede sakin olmanızda fayda var burada herkes birbirine bişi danısıyor kımse kımse sert yapmasın herkes hassas dönemlerde lütfen biraz saygı🌸
Dunyammmm Reina çok yanlış düşünüyorsunuz bulunduğunuz platformun konusu belli … ayrıca bu tarz soru soranlar yanlış birsey yapıyor olsa uygulamanın yöneticileri bebek isteyenler diye sekme acmazdi değil mi? Lütfen durduk yere kimse kimseye sataşmasın.
neseaydin Canım inşallah gönlünde ne varsa Rabbim bu mübarek günde onu nasip etsin sana:) benimde gebelik belirtileri de göğüs hasasiyeti çok vardı,inşallah yapicagin testte gebelik çıkar 🤲😍