sezenn59 Tugbagnes- benim de 34 bitti ben eşyaları 30. haftada halletim o zaman bile çok yoruldum şimdi bi valizde ufak eksikler kaldı onları tamamlıyorum ☺️
Tugbagnes- sezenn59 be de önümüzdeki hafta eşyaları yıkayıp ütüleyip hazırlıcam 😁 geç kalmıl gibi hissediyorum kendimi 😁
Tugbagnes- aysenurersonmez bendede aşırı nefes alma da sıkıntı almaya başladım ilk gebeliğimde hiç bişey yokmuş gibiydi. Bu da tam tersine ☺
sezenn59 Tugbagnes- geç kalmış değil de çok yoruluyor insan son zamanlara çok iş bırakmamak gerekiyormuş bebde onu anladım. düzenli yürüyüş ve hamile pilatesi yapam biri olarak yine de çok yorgunluk oluyor iş yaparken ☺️
Tugbagnes- Özel demi doğum yapacaksınız hanımlar devlet hastanesinde mi fiyatlar nasıl? Özel hastanedelerse
Tugbagnes- miranatlas ben Bursa’da oturuyorum MedicalPark ta doğum yapıcam nasipse biz yılbaşından önce doğum paketi yaptırdık şimdiki fiyatları bilmediğim için sordum
miranatlas Tugbagnes- ya ben şeyi merak ediyorum sormakta aklıma gelmemişti açıkçaso doğum için yattıgımzda illaki tahlil felan yaparlar doğum fiyatının içinde mi oluyo doğum öncesi testler yapılcak işlemler vs yoksa ekstra ücret alınıyomı acaba
Tugbagnes- miranatlas benim yaptırdım pakette herşey dahil. Aylık kontrollerim, tahilillerimin hepsi,sezeryan ücreti, bebek için muaane ve işitme kalça vs gibi tetkikler
Tugbagnes- @“miranatlas”#p31854774içinde oluyor diye biliyorum. İlk doğumumda özelde olmuştu öncesinden anlaştığımız fiyatı vermiştik ekstra para ödemedik
Tugbagnes- miranatlas evet hepsi dahil. Ekstra bir kaç şey var. Babaya mini çekap anne için diyetisyen
Tugbagnes- sezenn59 çaöışan biriyim izine çıktım ve hala kendime gelemedim canım hiç bişey yapmak istemiyor 😁
berna-24 Tugbagnes- gününüzü vermiş o yüzden merak ettim bende 22sinde gideceğim günümüz belli olur inşallah