Mhmtzynpzmra Anladım canım ben her zaman da belirtiyorum benimki sadece bir tahmin en kesin sonucu ve kararı doktor söyler Ben sadece gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum bunu her seferinde dile getiriyorum senin ilk attığın resimlere göre her seferinde duruş olarak pozisyon olarak kapak olarak erkek bebişti bu tek ben değil burada yorum yapın arkadaşlarının çoğunluğu öyle demişti takip ediyordum ben seni Canıma diyeyim Eğer Hayal Kırıklığı uğrattıysam Hakkını helal et ama benim elimde olan bir şey değildi Ben sadece sen attığın resimlere göre yorum yaptım ve Yeni attığım resimde bacak arası boştu Ben kalkıp da ona erkek diyemezdim gördüğümü söyledim son verip vermemem bana kalmış bir şey yanlış anlama ama ben gördüğümü söylüyorum aynı şekilde benim Bebeğimin de pozisyonu duruşu erkek bebekti ama 20 haftada gittiğimde bebeğim kız bebekti ve duruşu kız bebek oldu bu benim yapabileceğim bir şey değil ve çok kişiden de doğru tahmin ettin diye geri dönüş alıyorum benim burada bir amacım yok Sadece insanları mutlu etmek istiyorum Eğer hayal kırıklığına uğradıysanız tekrardan kusura bakmayın Ha şunu da söyleyeyim eğer beklentide olan cinsiyeti için kişiler varsa lütfen bana ultrason atmasınlar Çünkü kendilerinin istediği cinsiyet olmayınca kendileri çok üzülüyor ve buna ben de çok üzülüyorum