Gamzenur123 Ben doktoruma sordum uyuşukken sonda takabilirmisiniz diye hayır vakit kaybı dedi Çok mu acıyor acaba acısı nasıl kızlar 🥹
yarencaliskan Gamzenur123 1.de tam uyusuk taktılar hiç hissetmedim ama 2.de tam uyusmadan taktılar hafif hissettim ama acı olmamıştı
Cennet_kusum16 Gamzenur123 kendini sıkarsan acır kendini serbest bırakırsan hicbisey hissetmezsin acımaz. 3 defa canlı takıldı canlı çıkartıldı saniyelik bişey zaten.
yarencaliskan Saftirik valla benim öyle bir sorunum olmadı 2 aylık olduk eskisi gibiyim herşeyim normal canım bünyeden bünyeye değişiyor herhalde doktorda fark ediyor bence benim doktorumun eli çok hafif
SrpYlmz yarencaliskan anladım teşekkür ederim bilgi için ☺️ ne kadar sürede iyileşti dikişlerin acaba bunuda sorayım
yarencaliskan yeni-annelik canım sakinleştirici yapıyorlar rahatlıyorsun sen panik olduğunu söyle ilaç yapıyorlar Spinal çok rahat hiç korkma
yeni-annelik yarencaliskan sırtta ağrı bırakıyormuş öyle diyorlar ilk gebeliğim çok korkuyorum ne yapsam bilemiyorum gerçekten yapılan iğne acıtıyor mu
Aslan04 Bende ilk gebeligim spinal oldu birsey anlamamistim ilk diye ama simdi mayista gene spinal olacak ve hissederim diye cok sitresteyim
yarencaliskan Aslan04 ben hiç birşey hissetmedim merak etme aynı şekilde gecicek seninde hatta benim 2.de doğumum çok daha kolay oldu ameliyat anında hemen cıkardlar ilk oğlumda biraz çekiştirmişlerdir
Alparslan_12 yarencaliskan kan sulandırıcı iğne verdiler , kullanmaya korkuyorum kullanmazsam bişey olur mu acaba
yarencaliskan yeni-annelik benim sırtımda bir ağrı kalmadı canım 2 defa Spinal olmama rağmen ilk oğlumda iğnenin yapıldığını hissetmedim kızımda biraz hissettim ama çok acılı bir işlem değil serum takılmak için açılan damar yolu daha çok acıtıyor
yarencaliskan Hilaalc korseyı bu postta paylaştım 20 gün hiç çıkarmadan taktım özellikler ılk günler çok önemli karnın yumuşak oluyor dikişe bastırıyor