yarencaliskan Momcrn ilki nasıl geçtiyse öyle geçti kuzum hatta daha güzel geçti baş ağrım olmadı benim için daha iyiydi
yarencaliskan Aseliii roll on karın korsesi diye geçiyor sezeryan korseside diyebilirsiniz eczaneden aldım
yarencaliskan Karbeyaz_ hastane çantasına oğlumda depend koydum ama hiç kullanmadım sezeryanda zor oluyor giymek hasta bezi hastane verdi onu taktım
yarencaliskan Karbeyaz_ kum torbası koymadılar odaya geldiğimde bir kerelik karnıma bastırdılar sadece oda hiç acımadı uyusuk olduğum için
yarencaliskan yeni-annelik 2dogumumda Spinal oldu bence daha ıyı ilkte uyusuk oluyorsun ağrın olmuyor rahatla bebegını emziriyorsun
yeni-annelik yarencaliskan benim ablamda ilk doğumunu spinal yapmıştı ama bayıltılmak istemiş dayamamış çok kötü halde çıktı odaya o yüzden spinalden korkuyorum ya bende öyle olursam diye panik bir insanım çünkü baya ama daha önceden genel anesteziyle ameliyat oldum süreç nasıl biliyorum
Saftirik yarencaliskan ikinci sezeryandan sonra ağrı sızı bir şey kaldı mı ya… benim ilki harikaydı, şimdi ikinci gebeliğim, bir arkadaşım ikinci de çok kötü oldum hala ağrılarım var falan diyo ki kızı 5 yaşında.. oluyo mu öyle şeyler…
yarencaliskan Saftirik valla benim öyle bir sorunum olmadı 2 aylık olduk eskisi gibiyim herşeyim normal canım bünyeden bünyeye değişiyor herhalde doktorda fark ediyor bence benim doktorumun eli çok hafif
yarencaliskan yeni-annelik canım sakinleştirici yapıyorlar rahatlıyorsun sen panik olduğunu söyle ilaç yapıyorlar Spinal çok rahat hiç korkma