HamileBeyza yaaa benim doğumhm faciaydı o yüzden kimseyi korkutup burda hevesini kırmak korkutmak istemem cesaretinizi de aynı şekilde . İnanın hastane ebe doktor hepsı o kadar farkedıyor ki bu durumda :( benim açılmam çok hızlı oldu zaten persembe doktora gittim 1 santım acıklıgım vardı kan geldı lekelenmme eve geldım cuma oglen 1 e kadar sancılarımı cektım sonra nişan geldi duşa girdim sancılarım 5 dakıkada bir gelmeye basladı 2 tane hurma yedım hastaneye gıttım saat 2 gıbıydı hastanede kan idrar istedıler idrar için lavaboya gittim suyum gelmeye başlamıştı nişanımda baya gelmişti hemen dogumhaneye cıktım alttan acıklıga baktılar 3 santımdı nst ultrason heöen suni sancı taktılar bana 2-3 saat sonra açılmam 8 olmustu dedım artık yarım saat içinde doğurucam galiba ama ebeler bana odada kendin ıkın cocuk vajinada gozuksun sonra dogumhaneye alıcaz dedıler 9 a ulasmıstı acıklıgım ama o suni sanci beni öldürdü açıklığım var tek başıma ıkınmaya calısıyorum olmuyor hani ıkınıyorum ama cocuk gelmıyor dıyorum yanımda durun gösterin bana zaten dogumhaneye goturursun orda ıkımdıdıd dogurtturursun hanı olması gereken bu ama malesef aksam 7-8 e kadar odada o açıklıkla tek başıma mücadele verdim hastaneyi inlettim o derece doguma aldılar denıcez dedıler olmazsa odana gecer sancını cekersın dedıler bana ıkı ebe dırseklerıyle karnıma bastırdılar ama nefes alamıyordum o derece yani bebeği itmeye calıstılar sonra kestıler bebegımın kalp atısı yavasladı başında odem oldu hanı gücüm kalmaıstı sonra son kez dıye dıye cıktı cocuk dikişim cok fazla şuan içten ve dıştan yürümek oturmak inanılmaz zor ama şükürler olsun yinede. Dediğim gibi ben doğuda yasıyorum özel hastane yok klınıkte özel olan kontrollerı yaptım ama mecbur bılmeden oraya gıttım ebeler cok kotuydu hepsı kotu bagırıp duruyorlardı ama 2. Vardıyaya gelem ebeler o kadar alakasızdı kı o kadar iyilerdi ki tamamen şans inanın bana ..