Patito__ canım şu an şükür 26 haftalık hamileyim . İlk kez bu kadar ilerledi. Önceki 4 düşüğümde hep kese oluşuyordu bebek oluşmadan kanama yaşıyordum. 2.gebelikten sonra kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve pıhtılaşmam çıktı . 3 ve 4. Gebelikte beta daha 13 lerdeyken hemen kan sulandırıcı iğne başlamıştım geç kalmamak için ama yine düşük yapmıştım. Rahim filmi de çekmiştim öncesinde ama hafif basıklık vardı 20 doktorla görüştüm nerdeyse çoğu prof rahim şekline sorun olmaz çok az demişlerdi ve bu kadar erken hafta düşüklere sebep olmaz bu rahim demişlerdi. 4.düşüğümde doktorum gel kürtaj ol genetiğe yollayalım en azından sebebi öğren dedi. Kürtaj oldum ama bebek oluşmadığı için sonuç çıkmadı . Şanşıma kürtajda parça kalmış 70 gün kanamam durmayınca ankaraya gittim bi prof histereskopiyle parçayı aldı. Rahim filmimi gösterdim histereskopi yapan profa o da dediki bu rahim çok az basık . Yani müdahale etmek daha çok zarar verebilir ben biraz ısrar ettim 4 düşük olunca çok yıpranmıştım. Tamam dedi parçayı alırken açmışkenn bakarım gerek varsa yaparım . Histereskopide çok minimal düzeltmiş hatta tam düzeltme de değil kesik attım fln dedi. Ama bana dediği senin sağlıksız gebelikti yoksa bu kadar erken haftada düşmezdi. Kan pıhtılaşması olsa yine biraz ilerlerdi. Sağlıklıyı bulana kadar deniceksin dedi. Sonra 2 sene hamile kalamadım. Normalde pcosum var ama ovulasyon testiyle istediğim ay hamile kalıyordum. 2 yıl sonra hamile kaldım burdaki doktorum kan sulandırıcı dozunu yükseltti. Çok şükür ilerledi. Rahime yapılan işlem mi etkiledi kan sulandırıcı dozu mu yoksa gerçekten diğerleri hepsi sağlıksız mıydı. Çünkü pcos olanlarda yumurta kalitesizliği oluyo. Bu gebelikten 3 ay önce vitaminler de kullanmıştım. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım ben ve isteyen , sizler gibi bekleyen herkes 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 bayağı uzun oldu :)