Patito__ çekilmez mi hiç hem de ne filmler çekildi rahim filmi çektiler çekildi de ne oldu ki sanki devlet hastanesinde 4 sene boyunca klemen tedavisi ve aşılama oldum defalarca hepsi olumsuz oldu sonra başka bir doktora gitme kararı aldım ve gider gitmez rahim filminde karın içinde yapışıklık olduğunu fark etti bu yapışıklığın sebebi de bekarken geçirmiş olduğum yumurtalı kisti ameliyatı karın içi yapılmış ameliyatlardan sonra yeni bir yapışıklık olması bir ihtimalmiş hepsini geçtim devlet hastanesinde bunu fark etmemeleri ve bana 4 sene boyunca tedavi uygulamaları resmen bir suç Ama gel gör ki uğraşmak istemedim yani demem o ki gerçekten insan tek doktorla kalmamalı bu arada karın içi yakışıklığımı fark eden doktorum hemen ameliyat kararı aldı ameliyat oldum ve ameliyat olalı henüz 6 ay oldu bana dedi ki bu ameliyattan sonra doğal yolla gebe kalacaksın dedi 4 ay adetimi düzenlemek için polikistik overim de olduğu için bana doğum kontrol hapı kullandırdı sonra folik asit ve d vitamini başladı ve 3 ay çocuk denemeni istiyorum dedi ve ben 2 ayda hamile kaldım yani şu an gerisini biliyorsunuz zaten ama sağlıksız bir gebelik oldu.. umarım degildir tabiki🥺