huysuz__ Hacer_1453 bu nasıl duruş yesinler onu😂 haklısın çok merak dolu bi süreç.. bence yüksek ihtimalle erkek senin bebeğin, dr hiç tahmin etmedi mi bu haftaya kadar
Hacer_1453 Tahmin istedimde ,doktor bacak arasına kordon var .tahmin yapmadı şuana kadar ,bide oruçluyum çok açtım fukara kendini toplamış 😂
semanur0456 huysuz__ teşekkür ederim nubu tam belli mi ? Bende bilgileri var ölcüler filan atabilirim istersen 😂 ölcüleri yani doktor da erkke diyo ama ısrarla hala net değil 16 haftadayız
huysuz__ semanur0456 bu duruşuyla sensin kız dedi bana şuan😂😂😂 erkek çıkıntısı var burda doktor söylemedi mi tahmin Bi şey
semanur0456 huysuz__ 2 doktora gittim erkek diyolar canım 😃 16 haftalık daha net demiyo doktor o zaman kız diyorum doktora yok testisleri gec olgunlaşabir diyo ısrarla erkek diyo ama net demiyorm bekle diyo bana kimseye söyleme diyo😂
huysuz__ semanur0456 ilk attığında çıkıntı yatay duruyo dediğim yer orası değilmiş nubu görememişim😂😂😂diğerinde net belli nub yeri çıkıntı havada erkek yani..
huysuz__ semanur0456 duruş değil bacak arkasındaki çıkıntıya bakıyom ben yanılmışım ikinci attığın da net belli erkek
semanur0456 huysuz__ vallahi canım sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun da rabbim ne verdiyse artık ama sadece artık bi net olsun istiyorum ya neden netleşmiyo anlamıyorm🥲 bekleyecez artık bu ctsi kontrolden sayılacak gidişim tekrar bi cinsiyet için gidicem 😃 yıne netleşmezse cok üzülürm valla😂
huysuz__ Nurgul-06 o nasıl duruş yiğidim😅 testisleri sermiş ortaya sanki , ilk defa böyle ultrason gördüm🙈 bence erkek bebek nubu tam görünmüyo ama dik gibi
Nurgul-06 huysuz__ Hahaha bende görünce direk erkek dedim baya belliydi uzun uzun baktım ama doktor söylemedi 😂😂😍
Slabylann6868 huysuz__ olsun kuzum teşekkür ederim yine de şuan bi kızım var inşallah buda dediğin gibi erkektir 😍