Ozgednc of normalde o kadar post atmıyorum bu rahim ağzı çıkınca her şey den korkar oldum inanır mısın çok zor geçirdiğim bı dönem oldu burdan ıspartaya nakil oldum orda yattım ettim o sıra ev tasiyorduk biz yokken ev taşındı eve giremedim eşimin ailesinde kaldım bir hafta evime geldim annem geldi yanıma falan ama hep bı telaş vardı eve geldim yok eve gelecek dolaplar bebeğin dolabı yok akşamları geçmiş olsuna gelenler her gün eşimin ailesinden biri ne yata bildim ne dinlene bildim o kadar bunaldım ki eşim mesaiye kalıyor geç geliyor 11 de ona da ihtiyacım oluyor yoğun geliyor uyuyor falan herkes yok bı çocuk doguracaksin o mu seni sen mi onu bu çocuk seni mahvetti sözleri o kadar bunaldım aglayasim vardı ki tuttum kendi mi bı bu hafta rahatım resmen yatıyorum isim varsa görüyorum sonra dinleniyorum çok korktum sancılar ile gitmiştim acile zaten saçma bir post atsam daha çok cevap gelir bazen bakmıyorlar di bile evimi kendi istegime göre temizleyemiyorum korktuğum için gözüme batıyor çok titizim ama çare yok🥹