Hilaldabaan Doktorum önermişti dün aldım damlattim sabah da damlattim ama vajinam sanki yanıyor gibi jiletle alırken acaba kestirdim de orası mi yaniyor ki dedim ama yanıyor bildiğiniz kaşıntı yapar gibi?
Ozgednc Hilaldabaan işte yaktiysa orda bakteri vardır kullandıkça alışırsın korkma :) fazla damlatma bide
Hilaldabaan Selinmoon yaaa idrar verdim daha iki gün önce enfeksiyon çıkmadı aslında ama kültür de verdim onun sonucunu bekliyorum doktorum tek kullanımlık fitil vermişti dün onu kullandım
Hilaldabaan ayanarta1 ay yandı baya çıkardım değiştirdim hemen iç çamaşırı mı damlatmadim yeni giydigime neden öyle yapıyor ki
Alynyldr Çamaşıra damlatınca direk giydiğinizde yanma yapıyo 1 2 dakika çamaşırı bekletip öyle giyerseniz pek olmaz
Hilaldabaan Alynyldr ay ondan oldu her halde yaktı baya rahatsız etti ya değiştirdim çamaşırı mı yenisine damlatmadim yakınca
Hilaldabaan Bir_nazenin01 belli yaktı baya rahatsız etti değiştirdim çamaşırı mı hemen ay geçer inşallah hemen yanması
Alynyldr Hilaldabaan evet ondandır çok mentollü gibi bir yağ 2 damlası bile çok yoğun etki ediyo 2 damladan fazla damlatmayın bence
Hilaldabaan Ozgednc kaç damla damlatmaliyim aslında idrar da enfeksiyon da çıkmadı ama değiştirdim çamaşırımi damlatmadim yenisine yaktı diye rahatsız oldum çok 🥹😂
Ozgednc Hilaldabaan Normalde bir damla damlatman lazım. Belki idrar yolunda yok ama vajinal enfeksiyon var ona bakıldı mi ikisi farklı şeyler çünkü.
Bume Hilaldabaan bende enfeksiyon felan yok ama aşırı ferahlık verdiğinden yanma hissi oluyordu bende pijamama damlatıyordum yani illa tene değmesine gerek varmı bilmiyorum o koku da etkiler diye düşünüyorum yanlış da olabilir
Ozgednc Hilaldabaan biraz önce bende fazla kaçırdım 5 damla falan püfür püfür esiyor alttan 😁 vajinal enfeksiyon için doktorun bizzat kendisi vajinadan kultur alması lazım uzun kulak çubuğu gibi birşeyle iciine doğru sokup ordaki akıntıdan örnek alıyor sonra testte yolluyor 2 3 güne sonuç çıkıyor bana 3 haftada bir yapiliyor.
Hilaldabaan Ozgednc ya bende bı o kadar damlattim sonra yandım şimdi değiştirince iç çamaşırı azaldı yanması 😂 yaa ben iki gün önce kültür verdim ama idrar için verdim doktoruma bunuda sorayım gidince kontrole en iyisi nasıl dayaniyorsun yanmıyor mu
Ozgednc Hilaldabaan bak bu testler yapılıyor vajinal kültürde. Eğer birinden biri pozitif çıkarsa hemen ona göre duyarlı olan antibiyotik tedavisi başlanıyor