Drygrrs iremsevinc bilmem belki yoktu denk gelmedi. Ben ayvacikta da doktora gidiyordum ondan veriyo saten durmadım üstüne hiç.
Meltem1717 Bende kibrista yasiyorum ama aslen canakkaleliyim dogum icin canakkaleye gelicem doktor arayisindayim ezcan hanim anneminde doktoruydu ameliyatini yapmisti ama sadece sezeryan yapiyormus galiba devlette kime gitsek dog ucretleri ne kadar acaba 🤔
Meltem1717 Drygrrs gercekten ee fiyatlari iuiymis ama sosyal guvence yok acaba yine ayni fiyatlar mi gecerli olur medical park dogum paketine 46.000 tl demisti şok oldum
Drygrrs iremsevinc bilmem ki ben orda hastanede yatarken birisi sezeryan oldu o söyledi ona sormuştum bende . Belki yanlış biliyor olabilir bi ihtimal
Drygrrs iremsevinc sezeryanin günü belli hemen yapıp çıkıyor ama normal oldumu beklemek zorunda orda ya ondan pahali olabilir
Aysenuer Genel.olarak sıcak kanlı hastaya yaklaşımı güzel eren hocanın boş yere Şuleye o kadar para verip resmen paramla rezil oldumm
Nergizgokce Aysenuer esinin sigortasi varsa medicalpark hastanesindeki cem bey cok iyi 750 tlye düşüyordu en son 990 tlden