Limonlukekkk Ssdg atilla bey genoksu önerdı numarasını da verdı aradım eve hemşire geldi kan aldı 5 iş günü sonra firmayı aradım sonucu whatsaptan attılar bebişim 2 aylık oldu bugun şu anda koynumda yatıo teyzesi sende sağ salim kucağına alırsın inşallah
Ssdg Limonlukekkk ah inşallah darısı bana olsun hep içimde bir tedirginlik umarım bu duyguları yaşarız bizde 🙏🏻🙏🏻🌸🌸 gebeliğimin başından beri sıkıntı stres bitmedi kanama vardı durdu şimdi enfeksiyon bakalım sağlıkla bi dünyaya gelse 🙏🏻🌸 çok teşekkür ederim sizin minik sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Limonlukekkk Ssdg benımde başı sıkıntılıydı canım hatta kurban adamıştım kesicez şimdi umarım herşey yoluna girer
Limonlukekkk Ssdg enfeksiyon yoktu da aşırı derecede bulantı kusma oldu hiperemezis denilen sürekli hastanede yattım evde bile serum takıldı ölümden döndüm korkunç günlerdı enfeksiyon tedavı olur korkma canım
Ssdg Limonlukekkk of Allah yardım etmiş darısı bana yaşamda yattınız hep Atilla hocaya gittiniz değil mi
Ssdg Limonlukekkk aynen Atilla hoca bir tane gerçekten iyi ki karşımıza çıktı hastane biraz sıkıntılı Atilla hoca olmasa oranın önünden geçmeyeceğiz ama sırf Atilla hoca için gidiyoruz hayırlısı olsun