Sibelpmksz Selam Güzel anneler, ben ağustosta doğum yapacağım ilk olduğu için tecrübem yok henüz hiç bir şey almadım. Nereden başlayacağımı bilmiyorum, ne ile başlasam öncelikle neler aldınız ?
2bebelianneee Sibelpmksz Ben de ikinci doğumun ağustosta detaylıyı bekliyorum alışveriş için ilk önce büyük eşyalardan başlayacağım park beşik, ana kucağı, oğlumun odasında bir köşe boş oraya dolap yaptıracağım sonra kıyafetlere geçeceğim
Salihahncrl Sibelpmksz benim de ilk ben cinsiyeti öprenince dayanamayıp birkaç takım aldım o kadar bir de doğum günümde iş arkadaşlarım beşiği için yastığı yorganı battaniyesini falan aldılar
Deletedmom_99 Sibelpmksz bende Ağustos’ta doğurıcam Bebek arabası aldım Beşik aldım Bi kaç kıyafet aldım Islak mendil aldım Yıkama apartlarını aldım Kendime pijama aldım hem gecelik hemde normal altlı üstlü Biberon ve emzik (avent) alcam Bebek temizleme pamuğu alıncak İşte şampuan vs
Merve1414 Sibelpmksz yaşadın ile göre al birazda Eylül den sonra hemen havalar soğumaya başlıyor ben bokudayim fazla sıcak olmadığından hem tulum aldım Haziran’da benimde yaik bisiler aldım ama onuda 3 çocukla İzmir’e falan gidebilirsem giydiririm diye aldım
Ketii Benim bebeğim de ağustostta doğacak Allahın izniyle. Bez çöp kovası, emzirme yastığı ve bikaç parça kıyafet aldım yalnızca.