Asiya__0045 Glsnerbss henus bs almadım cinsiyeti erkek dediler fakat emin olamiyorum kızımada oyle demisti doktorum biraz daha buyusun tekrar erkek derlerse basliyccam inşaAllah sağlıklı olsumlar önemli olan o hepimixim inşAllah ❤️❤️❤️
LadyVERA Glsnerbss ya cinsiyet belli ama ben sanırıöm 28 haftayı geçirmeyi bekleyeceğim. Daha önce kötü bir hikayem var yaşadığım o yüzden cesaretim yok. Şu an sadece bakmakla yetiniyorum.
Nurci Glsnerbss merhaba 16+4’deyiz bana da erkek dedi doktorum ilk çocuğumda erkek yeni doğan olarak çok fazla kıyafet var abisinden kalma bebek arabası park yatak da var açıkçası pek eksik yok gibi oyüzden hiç birşey bakmadım da almadım da ama tek sorun ilk çocuğum aralık bu ağustos olacak 😂 nasıl giydircem onu bile bilmiyorum
Altunkaya_44 Glsnerbss 16+6 olduk 14+5 de %100 erkek dedi doktor ama detaylı ulturasyon olana kadar bişi almayı düşünmüyorum 21 . Haftada detaylı ulturasyon randevumuz bakalım hayırlısı olur inşallah . Başka bı doktor 13 haftamız da %70kiz demişti
Deletedmom_99 Asiya__0045 ayy banada erkek dediler. Bebişimin pipisi mi olcak diye surat asmıştım 🤣🤣 bende bekliyorum belki kız derler
glsn-1996 Ben bebek arabasını ana kucağını park beşiğini aldım cinsiyeti belli olmadan önce doktorumuz geçen ay erkek olduğunu söyledi ama bende güvenemiyorum açıkcası cumartesi günü randevum var bu sefer daha net belli olur sanırım 🤔
Leylaaaaa Glsnerbss daha hiçbir şey almadım ilk cocugum da erkek ondan kalan her şey var zaten, birkaç ay sonra her şeyi çıkarıp eksiklere bakıp ona göre bir şeyler alırım
metemom_ Glsnerbss beşiği bebek arabasını aldık kıyafet almadım hiç cinsiyetinin belli olmasını bekliyoruz 😂
Zeynep0830 Glsnerbss bende bebek arabası park yatak puset bir sadece 1 numara bez aldım Molfix vücut yapısına göre alacağım daha sonra pişik yapmazsa devam benim cinsiyette kız dedi doktor kardeşimin de kızı var o yüzden sadece ilk giyeceğini ve bir kaç takım alırım ama şöyle bakıyorum da baya eksik var genede
zekiye_ssahin Benim 3. Bebeğim ikisi de ocakta doğdu bu ağustosda olacak. Bugün şöyle bir baktım da daha kalın şeyler satılıyor. Ancak müslin tarzı kıyafet olur sanırım bir de adana da yaşıyoruz klima açılıyor dengeyi nasıl saglicam kıyafette bilmiyorum 😄
Adsizbiri zekiye_ssahin ilk kızım temmuzda doğdu sadece zıbın giydirdim birde ince muslin az kalın giydirsem isilik olmuştu birde adana sıcağı kıyafet fazla olur. bende hatayliyim ama Ankara’da yaşıyorum 😊
Mesen 16 haftadan selamlar doğum 24 Ağustos görünüyor. Hiç birşey almadım şuana kadar hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Aleve 16+3 agustos başı doğum dedi doktor , Molfix 1 numara iki paket aldım , el ele park yatak aldim Philips avent dörtlü biberon seti aldım 🌼☺️
HMK 20 haftalığım 2 takım alt üst Hastane çıkışını 2 tane de müslin battaniye aldım ikinci kızım olduğu için pek eksiğim yok kendi eksiklerimi tamamlayacağım yavaş yavaş
Adsizbiri 16 haftalık olduk bizde bende bişey almadım üçüncüm geliyor. iki kızım var erkek dedi doktor ama emin olamadım ya değişirse diye detayliyi bekliyorum öyle alicam herseyini nasip olursa