Birdemetyasemin Bende aynı şeyi yaşıyorum. Dün hafif pembe akıntı oldu bugün kahverengi oldu adetime de 1 hafta var burda toplanalım o zaman 😂
Haticeongun Tugba5858 adetime 3-4 gün kala kahverengi lekelenmem olmuştu ve 5 gün boyunca devam etmişti hamileyimm canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım ve isteyen herkes🙏
Dunyammmm Haticeongun hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canm ❤️ adetten önce yani kahverengi lekelenme olduğu süre içinde idrar testi yapmismiydin peki bende şuan 4 5 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum da canm
Dunyammmm Bende sizdenim kızlar 🤭 4-5gundur seffaf kahve rengi akintm var çok merak ediyorum hiç bukadar uzun süreli olmamıştı yumurtlama da adetin 13 . Günü görmüştüm 3-4 gün var regle de
Haticeongun Dunyammmm yapmadım canım test 3 yıldır yorulmuştum negatif sonuç almaktan o yüzden beklemek istedim akışına bırakmıştım dün bi gittim meğer hamileymişim 7+4 olmuş bebeğim kalp atışını duyduk 😂
Haticeongun Htceakan0708 ben çok bekledim canım adetim 16 gün geçmişti yani kanamadan 20 gün sonra falana denk geliyor testim o zaman test yaptım 😂 korku vardı negatif çıkar diye
Htceakan0708 Haticeongun ben bi kaç gün önce yaptım test leke geldiği gün negatifti ama insanın aklında hep acaba mı sorusu benim adete de 2gün var bilemiyorum
Haticeongun Htceakan0708 bekle bence biraz daha canım allahtan ümit kesilmez süpriz olur belki bize öyle oldu hiç umudum yoktu bir tüp bebek başarısızlığım vardı
Dunyammmm Htceakan0708 evet yanıltıcı Bi çizgi görür gbi oldum kurudukca çıktı ortaya sanırım kuruma cizgiysiydi oda suan beklemedeym regli
Tugba5858 mom28_ reglime iki gün var henüz test yapmadım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum regl olmazsam yapicam test