Deletedmom_110 Ankara-58 2022 de 20 bin almıştım + süt parası 800 birkaç bişey daha vardı aklımda kalmadı
Beren01_ Almanız için başvuru yapmanız gerekiyor. Başvurudan bir ay sonra PTT ye yatıyor anne adına. İlk kızımda öyle yapmıştık ve hala öyle olduğunu biliyorum.
BirDenizAnasi Gmzesr Ben 15 bin₺ civarında bir para almıştım sigortalıydım. Ama tüm detaylar silinmiş kafamdan. Sadece emzirme ücreti mi 300₺ 500₺ falandı. Net hatırlamıyorum. Zaten o zaman da eşim ilgilendi ben hiç bilmiyorum
BirDenizAnasi Makbulepoyraz Ben 15 bin₺ civarında bir para almıştım sigortalıydım. Ama tüm detaylar silinmiş kafamdan. Sadece emzirme ücreti mi 300₺ 500₺ falandı. Net hatırlamıyorum. Zaten o zaman da eşim ilgilendi ben hiç bilmiyorum
Bilgem52 BirDenizAnasi Deletedmom_110 canım bende sigortalı çalışanın ama sizin aldığınız doğum izni ücreti olabilirmi bilgi verir misiniz bende varsa öyle bişey başvuru yapmak isterim
Esmam_ela25 Makbulepoyraz Fransa’ya yeni taşındık sayılır burda doktor bizi yönlendirdi gebeliğin 8. ayında 1000 Euro vereceklermiş bide mama bez parası her ay o ne kadar bilmiyorum 🙂
Makbulepoyraz vezozcan vallahi ben tenezzül bile etmiyorum ne doğum parasına ne süt parasına helal hoş olsun verdikleri paraya
Makbulepoyraz Esmam_ela25 Yurt dışındaki devlet insanına bakıyor yardım ediyor okul zamanında da yardım ediyor 18 yaşına kadar bizim devlette bizden alıyo bizden götürüyor maşallah 😂