Sunaya Gnypyrz yok aşkım ya sadece yumurtlama döneminde birdefa ilişki oldu yani gebelik olurmu diye sordum oluyormuş
Ftmsntrk Sunaya Cansubasar yumurtlamadan önce olan ilişkide cinsiyet kız yumurtlama ve sonrası erkek bebek oluyormuş doğru mu
Sunaya Dnya123z kan değerinde gebe olduğumu ogrendim sora deger düşmeye başladı sora adetetle söküldü geldi kimyasal kurtaj gerekmez dedi doktor
Cansubasar Ftmsntrk ben şuan 12 haftalık hamileyim fetal dna yaptrdm bebeğim erkek yumurtlama gününe ne kadar yakınsa erkek ne kadar uzaksa kız oluyor, yani yumurtlamaya 1-2 gün kala da erkek olma ihtimali yüksek
SakinaG Sunaya bende hic belirti yoktu, bekledigim icin test yaptim ogrendim yani. Oyle de oluyor bakma sen. Bi de doktorda tedavi takip oldun mu?
Rabiul Sunaya yumurtalama yada çatlama günüm artık hangisi bilmiyorum canım tek seferlik olmuştu bizimde o hafta inanılmaz koşuşturmaca vardı fırsatımız olmamıştı , 21 haftalık hamileyim şimdi 😂
Svl2109 Sunaya valla ben yumurtlama hesaplamadım ama 22 Aralık sadece ilişki oldu duş alıp dişarı çıktım ve hamileyim