Kizlar merhaba. Izmirde olup cansu binay ile görüşüp anlasan var mi? Can ve kent hastanesinin anlasmali fotoğrafçısı bugun ben kendisine ulasamadim size bi sormai istedim fiyatlari hakkinda.bilgi alan oldu mu hiç
Cansu Binay Doğum Fotoğrafçısı
Ben can hastanesi ile olan anlaşmalı fiyatlarina bakmıştım farklı paketleri var 350-500-1500 tl diye.
FulyaGrkn 350 lik paketi var mi süpermiş. Icerikleri icin kendisi iletisim kurmak gerekiyor sanırım
Simgeoncuozer sanırım en sağlıklısı kendisiyle konusmak olur ama ulaşmakta baya zor oluyor biz günlerce aramıştık. Hala neticelendiremedik telefonda halledebiliriz dediler ama içimize sinmedi paket olması gidip yerinde görüsmek istedik ama cok yoğunlar.
FulyaGrkn Evet bende ulastim paket bilgilerini aticakti whatsaptan ama .geri dönüş olmadı
3 ay sonra
Merhaba cansu binay ile gorusmusunuzdur kaç ay geçmiş aradan çünkü nasipse bende arayacagimda fiyat bilgisi ve çekimleri konusunda yardımcı olur musunuz lütfen beğendiniz mi memnun kaldiniz mı ilgisi nasıldı yoğun olduğu için baştan savma davranmadi umarım:/
FulyaGrkn Merhaba cansu binay ile gorusmusunuzdur kaç ay geçmiş aradan çünkü nasipse bende arayacagimda fiyat bilgisi ve çekimleri konusunda yardımcı olur musunuz lütfen beğendiniz mi memnun kaldiniz mı ilgisi nasıldı yoğun olduğu için baştan savma davranmadi umarım:/