28Fatos28  Sizce cinsiyeti nedir kızlar 🥰
Dygtrgy Ecemmm07 bende yeni ogrendim googleye mutlu resim yazin oraya yukleyin ve baglantiyi kopyalayip buraya yapistiriosunuz
28Fatos28 Ecemmm07 Canım anasayfa da alt alta 3 çizgi den resim yükle de orda sana link veriyor sohbet başlat alttaki resim görüntüsüne tıkla linki yapıştır ben öyle yaptım ❤️
Pinar_3 Ecemmm07 bence sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil rabbim kucağına almayı nasip etsin doğmamis sabi
28Fatos28 melike81_ Hayırlısı olsun tabi de erkek bebek çok hevesim var doktor çok hareketli demişti ama daha cinsiyet söylemedi 11 haftalık teşekkür ederim 🤩
Ecemmm07 Dygtrgy 🤭🤭 ay sagılıklı olsunda ben başlarda kız hisediyodum şuan erkek gibi bilmiyorum saglıklı olsunda 8 yılın mucizesi bu anı bekliyordum
Ecemmm07 Pinar_3 Tabi öncelikle o 8 yıldır bu anı beklyorum cinsiyet farketmez inanın hep kız ismine baktım hiç erkek gelmiyodu içinden ama utrasında göredükten sonra erkek hisetim
Ecemmm07 3babynur Ya hayırlı hep derdim ilk cogum erkek oldun eşim evin tek oglu diye hayrlısyla gelsin🤭