TazeAnne02 Senmsii Bende çok erken haftalarda çıkmıştı. 13 haftalıkken felan çıkmıştı çok şaşırdım acaba neden çıkıyor
Senmsii TazeAnne02 Ciddi bir durum değilmiş gebelik sonrası geçiyormuş duyduğuma göre kandaki bir değerden dolayı oluşuyormus zararı yokmuş
ttazeannee Senmsii 28 haftalığım çizgi oluşmaya başlayalı bir kaç hafta olmuştur anca bende herhalde bende çıkmayacak dedim hemde belli belirsiz oluştu
1prensesannesi__ Senmsii benim ilk gebeligimde olusmadı simdi 2.ye hamileyim 19 haftalgiz henüz yok herkeste olmuyo o cizgi
niloya94 Bende bunu merak ediyordum bende 9. aya girdim daha çıkmadı çıkar mı bilmem bu saatten sonra
hz_cicek Ya benim bekarken de gebelikten önce de o çizgim hep vardı. Yani göbek deliğimden aşağı doğru olan kahverengi bir çizgi. Gebeyken oluşuyor gibi yazılar gördüm ama benim kendimi bildim bileki o çizgi hep vardı anormal mi çok şaşırdım şu an😅
An53 Ben esmer değilim ona rağmen 10. Haftada belirdi 30 Dan sonra iyice simsiyah oldu öyle silik falan da değil
irem_ibrahimdgn Senmsii benim ikinci hamileliğim kızımda vardı oğlumda yok 23+2 deyim her hamilelikte aynı olmuyor demek ki
Senmsii Evremoz Bunuda ilk kez duyuyorum çok ilginç genelde doğum sonrası geçiyor diye okumuştum. Demek ki her bünyede farklı