sumeyye-11 kızlar 21+1 haftada ayrıntılı ultrason yapıldı bebeğim erkek, iki böbreğinde de genişleme olduğu söylendi perinatolojiye yönlendirildik, böyle bir şey başına gelen var mı kendiliğinden düzeldi mi😞
tatlibebegim_ sumeyye-11 benimde bebeğimde var ikisinde şükür son kontrolümde biri geçmişti bu sefer benim böbreğimde de farkedildi
ZeyHus33 sumeyye-11 bende 21 haftalıkken gittim bebeğimin bobreginde genişleme olduğunu söyledi 4 5 mm her geldiğinde Bana şöyle dedi doktorum Çok var Şuanda bu durumu yaşayan Bende burda post acmistm böyle
tatlibebegim_ sumeyye-11 32+3 haftalığım erkek bebeğim 15 haftalıkken öğrendim biri 6 mm biri 7 mmdi şükür biri geçmiş doktor genelde erkek bebeklerde oluyo dedi pipisinin ucu dar olduğu için çişinin yarısını yapamıyomuş Doğumdan sonra takip edilcek dedi, benimde sağ böbrek 2 cm sizin ki kaç mm
gncglozclk Aden17 benim de kızıma dedıler detaylıdı 30. Haftalarda ıkısıde gectı 4 milim di ıkısıde ilerlemedi şükür dogum yapak 2 ay oldu tekrar bakılmadı 30.haftada gectı için
sumeyye-11 Aden17 perinatolojiye gittim canım böbreklerde bir sıkıntı yok dedi🤷🏼♀️ beyinde hafif sıvı birikimi gördü şuanda da, inşallah gelir geçer sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi
gncglozclk Aden17 gecmıs olsun canım ins gecer 🤲💕 ama cogu geciyormus doktorum bana ilerlese bile anne karnında bı tedavi olmaz en azından dogunca tedavisi var demıstı 7 milimiş sınır bol bol dua edelim mübarek ayda ben cok dua ettim inşirah suresini cok cok oku 💕
sumeyye-11 Aden17 evet özelde birine 10 birine 7.9 dediler devlet hastanesinde normal dediler bizde anlamadık bir dahaki randevuda tekrar baktırıcam canım
Aden17 gncglozclk 1 aydır çok ağladım selâtin tefriciye okudum:( onu da okurum çok ilerliyo çok üzülüyorum
gncglozclk Aden17 anlıyorum canım bende cok uzulmustum hacet namazı kıl sonra isteyini dile getir Rabbim buyuk allahın izniyle bısey olmaz 💕🤲 oda etkilenir güzel seyler düşün aklına kotu seyler getirmemeye calıs bi gittinde de gecmıs de olabilir ay ıns şu mubarek ayda Rabbim saglıkla almayı nasip etsin kucagına çiçeğim bizim 30 larda düzeldi 🌸 kız öı erkek mi
Aden17 gncglozclk kız Allah razı olsun içten duaların için yapacağım hepsini inşallah dua et bana da kardeşim:(
_Minik_ ZeyHus33 bugün tam da karşıma çocuk urologunun paylaşımı çıktı, dr.onurtelli instagramda bakın içiniz rahatlar belki. Genelde de önceden söylediyim gibi sorun değil, çok kişide oluyor
sumeyye-11 ZeyHus33 bize özelde bu teşhisi koydular, devlete perinatolojiye gittiğimde her şey normal dendi ben de anlamadım🤷🏼♀️