Fatimecansu79 Annem uyuz hastalığı geçiriyor ve bende aşırı kaşınıyorum 24 haftalık gebeyim ve 3 yaş oğlum var başına gelen var mı oğlum için ve kendim için ne yapabilirim uzun süre geçmiyor diyorlar
Hdmf34 Fatimecansu79 ben de 20 haftalıgım ve maalesefkı Buda korona gıbı bırsey çok yaygınlastı bende uyuz oldum ınstagram sayfasında uyuz kremı yaz doğal kremler satılıyor ben kullandım çok şükür atlattım
Oyku60 Fatimecansu79 tüm kıyafetlerinizi 60 derece de yıka ve ütülü giyin iç camasirin dahil utule bir sene çektim ben asla geçmedi çok illet bı hastalik
Syda01 Fatimecansu79 dermatoloji uzmanına görünün kesinlikle çok zor ben ilk gebeligimde yaşadım ailecek tedavi olunması gereken bi hastalık geceleri kasintiniz artıyor mu
lena1234 Aşkım en fazla kükürt sabunu kullanabilirsin ama onu da araştır doğal bi yolu var mıdır bilmem
Hamilebirisi_06 Hdmf34 bende de oldu 14. Haftamda çok başında olduğu için losyon krem hergün sıcak duş ve kıyafetleri hepsini torbalayıp evi temizleyince geçti çok zor gerçekten
160721P Hdmf34 bizde aynı sorunu yaşıyoruz bgun doktora gttim hamile oldgum için bana birşey yapamycagini söyledi fakat 3yas oğlum ve eşim için Ziver diye bir ilaç varmış SGK karşılamıyor ama çok etkili dedi doktor istersen al annen ve oğlun için
Hdmf34 Fatimecansu79 3 gün boyunca sürdüm boyun altından bütün vücuda hıc kıyafet degırtırmedım carsaf hıcbırsey yıkamadım 4.gün duş aldım kremlı kıyafetı çöpe attım carsaf battanıye herseyı yıkadım gectı çok şükür @uyuz_karısımı sayfasından aldım
Hamilebirisi_06 Fatimecansu79 ben yanlış kullanmışım hergün duş losyon krem temiz kıyafet olarak kullandım kendime eşime çocuğuma ama 2 haftada geçti hergün kullandığımız için muhtemelen çabuk geçti ve başlangıçtı bizimki sadece bende vardı
MMilamom Fatimecansu79 bizde geçirdik ben biraz erken fark ettiğim için 2 ayda kurtulduk çok krem kullandım 2 ayda ama çocuklar için ayrı yetişkinler için ayrı satılan xabion la kurtulduk. Hamileler kullanabilirmi bilmiyorum araştırılması gerek ama çocugunuz için alabilirsiniz çünkü çok illet kızımdan biliyorum kaşınmaktan yara olmasın yavru 🥹♥️🙏🏼
MMilamom Fatimecansu79 hayır 2 hafta kullandım sadece 5 gün hiç yıkanmadan sürdük 5 gün kükürtlü suabun + durulama suyuna biraz beyaz sirke geçti çok şükür ama xabion çok etkili geldi bize her yıkamada durulama suyunuza sirke de katın oda yardımcı oluyor
Hdmf34 Fatimecansu79 evet 1 hafta boyunca çok kaşınıyordum dedıgım kremi sürdüğüm gıbı 3 günde aılevek kurtulduk