160721P zumraninannesii ama sezeryan olursa bence doktorumuz kendi gün verir yapar diye düşünüyorum ama
zumraninannesii 160721P hayır gün veriyorlarmis o gün hangi doktor nöbetçiyse o yapıyormuş ben dün gittimde sordum canım
Meliksah1453 Haticebzgyk bende 28 ine sezeryan olucam şehir Hastanesi’nde Allah’ın izniyle inşallah kolay geçer . Ameliyathanede hangi doktor nöbetçi ise o giriyormuş
BusraTi36 Meliksah1453 umarım ameliyatınız kolay geçmiştir bebeğinize sağlıkla kavuşmuşsunuzdur 🥲❤️ ben de sezeryan olacağım kısmetse . Bu zamana kadar kontrole hep şehir hastanesine gittim siz memnun kaldınız mı tek kişilik oda varmiydi acaba çok tedirginim
Haticebzgyk Badgirl_ ben de bugün randevu aldım Elif Hanım için bakalım memnun kalırsam doğuma da burda girerim
Badgirl_ Haticebzgyk memnun kaldiniz mi kac haftaliksiniz ben doğuma henüz karar veremedim nerde yapsam diye
Badgirl_ PinkPanter204 bakiyolarmis ben geçen gittgmde denk geldim ama sıra beklemeniz gerekiyor bazen uzun sürebiliyormus ordaki bekleyenler söyledi
Fzyldrm 22222kkk odalar tek kişilik demişlerdi ordakiler ücretle de tutulabiliniyormus felan demişlerdi emin olamadım ama bununla ilgili bilginiz var mı