Mrsselvinaz Gksslm koç burcu erkeği çok titiz oluyor, iş koliklikleri hat safahada.Akıllı liderlik özellikle en bilindik özellikleri arasında.İnatlardır.Dürüst ve saf iyi niyetlilerdir.
Mrsselvinaz Eda1erkn şeker mah. çok yakın bana.Allah analı babalı büyütsün evladınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Eda1erkn Mrsselvinaz bende Eryaman özele gidiyorm bide şehir Saite godiyruz devlete buraya Yeni taşındık buralı değiliz çok zorluk çekiyoruz
Mrsselvinaz SEHER_24 sizinlede yakın sayılırız.Yenisiniz Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Eda1erkn Mrsselvinaz doktor hastane konusunda canım ya doktor kan ilacı yazdı kullanamıyorum 21 haftalık olduk
yildizha Kızlar herkese merhaba iyi pazarlar🥰 ben dün koru çukurambar hastanesinden doğum paketi aldım. Araştırma aşamasında olanlar, paket almak isteneler varsa yardımcı olabilirim🌸
Bu_sra Merhabalar Ankara Haymana dayım bende ikizletimi bekliyorum 13 haftaligiz Bilkent şehir hastanesine gidiyorum Ayşe hoca kontrolü deyim çok iyi bir doktor