Mrsselvinaz Gksslm ayyy babamın doğum günü bir nisan.Koç burcu olacak evladınız.Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu
Enfal_06 Mrsselvinaz bende Ankara Etimesgut Göksu tarafında oturuyorum 13+4 üz özel eryaman hastanesine gidiyorum gebelik öncesinde tanıdığim ve çok iyi bi kadın doğum uzmaniyla tanıştım çok hanımefendi iyi güler yüzlü şakacı bir kadın doktormuz oldu kendisi ankara gazi üniversitesindeymiş eskiden özel hastaneye uzman olarak gelmiş
Mrsselvinaz Gksslm koç burcu erkeği çok titiz oluyor, iş koliklikleri hat safahada.Akıllı liderlik özellikle en bilindik özellikleri arasında.İnatlardır.Dürüst ve saf iyi niyetlilerdir.
5sezeryanim Eda1erkn devlet düşünüyorsan Bilkent şehir hastanesi hem yakın size hem de orda 4. Sezeryanimi oldum konforlu özel hastane gibi çok iyi
brtc23 Merhaba bende Keçiörendeyim. Pursaklara A life hastanesi Azize bahar hanıma gidip memnun kalan varmı acaba?
Mrsselvinaz Eda1erkn şeker mah. çok yakın bana.Allah analı babalı büyütsün evladınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.