Haticeburak06 Umut_aras bence bulunmayın rabbim korusun 1 ay olduğuda kesim değil benmde 2 ayım var ama hiç bi bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz yinede siz bilirsiniz 🙂
Ceviz6550 Umut_aras 32 haftalıkken hazırladım 33 haftalıkken erken doğum olabilir dedi doktorum sancılarım başlamıştı şuan 35 haftaligim yatiyorum evde herhangi bir şey yapsam sancılarım oluyor o yüzden iyi ki erken yapmışim diyorum
ipeklinaismom Umut_aras 29 da başladım 33 de anca.kapattim.valizi ütü çok zor geldi geç kalmışsınız bence agirlasinca gerçekten zor
Kubraaa06 Merve_ceyhan0803 Benımde erken doğumum var canım 30 haftalığım şu an bile kanamalarım var sizin neden erken doğum tehtidi var?
Merve_ceyhan0803 Kubraaa06 gebelik şekerim var ve enfeksiyonum var enfeksiyonu engelleyemiyoruz bir türlü normal doğuma da engel dedi dr
esraauznts Umut_aras 32 haftada hazır bi şekilde beklemeniz gerekiyor bence. Sizde hazırlayın daha fazla beklemeyin ne olur ne olmaz 😇 ben 28 de hazırladım
Haticeakgul Kardelenylmz bende 20 haftalikken detayli ultrasona giricem net cinsiyet belli olduğunda hazırlamayı düşünüyorum