Umut_aras 33+4 sizcede erken degilmi sürekli evi temizlerken falan elime gelsin istemiyorum siz kaçta hazirlamistinjz ama kimiside diyor geç kaldın hemen hazırla sanki hep evdeyim yetisecegim bı yer yok bugün değilse haftaya hazırlarım diye gevistiryorum
Haticeburak06 Umut_aras anaamm nası rahatsınız😂😱 Ben 28+5im dün kıyafetleri yıkadım bugün ütüledim önümüzdeki haftada çantayı hazırlıcam hemşiremde dedi hazırla diye ne olur ne olmaz sizde yapın bence
Merve_ceyhan0803 Umut_aras 32 olduk bizde erken doğum riskim var bugün yıkadım kıyafetleri haftaya ütüler çantamı hazırlarım 36 yada 37 de doğumum var zaten erken alcak doktor mecburi sezaryan iyice ağırlaştım da zaten zor oluyor
Umut_aras mystery00 bebeğe bı oda ypamayacagom için kendi odamda duruyor herşeyi bu sefer temizlik yaparken sürekli kaldır indir bindir oluyor
Umut_aras Haticeburak06 hiç yoksa bir ay var bir ay boyunca kırk kez hazırlanır diye kendime telkinde bulunuyorum
Merve_818181 Bence herşey tamamsa erken hazırlayın herkes 40. Haftayı göremiyor benim riskim var şuan ve hazırlayamıyorum keşke erken hazırlasaydım
Kubraaa06 Merve_ceyhan0803 Benımde erken doğumum var canım 30 haftalığım şu an bile kanamalarım var sizin neden erken doğum tehtidi var?
YldrmNUR Umut_aras 29+2 oldum. Bebeğinkiler hazır ama benim eksiklerim var. Ağırlaştım şimdi olsam yapamazmışım iyiki bebişinkileri erken hazırlamışım diyorum
Haticeburak06 Umut_aras bence bulunmayın rabbim korusun 1 ay olduğuda kesim değil benmde 2 ayım var ama hiç bi bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz yinede siz bilirsiniz 🙂