Asdfggg Seni o kadar Iyi anliyorum ki Hersey guzel ken bir Sabahda Üçüzlerimi kaybettim .. Ocama ateş duştu Yakdi bittirdi beni Aglayamadim bile oylece bakdim bakdim boşluga içimde çiklik atiyor gibi sanki içimdeki cocuk bana yardim edin Almayin onlari benden diye diye çiğlik atti … o gun sadece Onlar ôlmemiş bende olmuşum onlarla birlikde .. Bir Sabah kanamamla uyandim hemen atladik arabaya hastane giderken bebeklerimi tutum birakayin beni Allahim alma onlar benden diye diye vardim hastane bakdi doctor dedi Üçuzlerin burda Ama kesenin altinda kanaman var dedi Kalp atisini dinledim Ikisinin Ama bir tanesi 1 hafta geriden geliyordu onun dinlememisdik doctor 1 hafta sora gel onu da dinleyelim dedi ve bana Uçunun ultrasonunu verip çikdik hastaneden Bilseyd Onlari son goruşum biraz daha gormek isterdim ultrasondan Daha cok dinletirdim kalp atişlarini Eve gitmemle ocama ateşler duşdu Üçunu de duşurmuşum😢 ogun bugundur hep uyucam zaman gozlerimi kapatiyorum ve o Anlar aklima geliyor Nefesim kesilerek açiyorum gozlerimi .. Anlacan Evladini kaybeden Anneyin yarasi hic ikdiharlamaz hep ilk gundeki gibi Yanar cani ..
02-11-2023👼🏻👼🏻👼🏻🕊️🕊️🕊️ Cennetler içinde buyun Üçüzlerim anneniz sizi cok seviyor ve ozluyor 🥺