Bltcansu Kan değerim 425 çıktı ama ultrasonda kese gözükmüyor 3 gün sonra tekrar kan değerlerine bakılacak başınıza böyle bi durum geldimi bayanlar
bebegimhayalim Bltcansu kese 400 lerce görünmüyor canım 3000 ve üzerinde karından ultrason ile gorunuyor ben 2600 degerdeyken vajinal görmüştük hemde geç dollenmeydi
Zeyneppx Bltcansu benim ilk öğrendiğimde 427 idi doktor haftaya gel dedi direk o değerde görünmez zaten
Sumruhazal 5 haftalık felan canım doktor rısk felan yok dediyse çıkar geç döllenmede olabilir dırek ultrasona baktır bence
Bltcansu Sumruhazal vajinal ultrasondan bakıldı şuan kese gözükmüyor kan değerinin yukselisini takip edip tekrar ultrason bakilcakmis
Esra_aytekin bebegimhayalim geç döllenme de bebekte geç goruneblirmi ben 6+5 te gittim kese iyi büyümüş dedi yolk beslenme eşi görünüyor dedi bebegi göremedi ama 1 hafta sonra gel dedi kafam çok karışık acaba boş gebelik mi
Bltcansu Esra_aytekin bebek bazen geç gozukebiliyor benim ilk gebeliğimdede kese boştu bebek 1 hafta sonrasında gozukmustu
bebegimhayalim Esra_aytekin benimde kese boş gorunyodu 2 hafta sonra filan gittim bebeği gördük 8 haftalikken kalp atışıyla birlikte