Tubitumum mucizem48 benim ara ara kasıklarıma sancı giriyor birde göğüslerim ağırlaşıyor gibi başka belirti yok bende de mide bulantısı falan diyorum niye midem bulanmıyor acaba erken mi bilmiyorum 5+1 im bende
Eda5924 Tubitumum erken canım benimde o haftalar mide bulantım yoktu hatta dedim niye 😅ama şimdi 8haftaligim ömrümden ömür gidiyor 😏😃
Crnogzhn Tubitumum bende midem bulanmıyor diyordum nazara geldik tam 7 haftalıkken kustum şuan 7+4 üm
sedaaa- Benimde 5+6 tüp bebekle oldu keseyi gördüm ama bebek ve kalp atışı için bekliyorum artık sabırsızlanıyorum ☺️☺️
Tubitumum Kek inşallah hayırlı güzel haberler alırsın hepimiz alırız ve burdan güzel haberler paylaşırız artık☺️
Dugmeninaaannesiii Tubitumum son adet tarihim 10 Şubat 14 Şubat arası 9 martta kan verdim 483 çıktı 12 martta tekrar kan verdim 2096 çıktı dün de doktora gittim kese göründü. Minicik böyle ama doktor 6 haftalık dedi nasıl oluyo bu
Dayes Dugmeninaaannesiii Ay benimde son adet tarihim 10 Şubat dün kan verdim 2384 çıktı daha doktora gitmedim 😊
Tubitumum Dugmeninaaannesiii Dugmeninaaannesiii belki keseye göre altı haftalık demiştir canım son adet tarihini keseyi görünce bazen doktorlar değiştirebiliyor
emelturker Bizde 5+2 yiz,2 gün önce ilk kontrolümüz vardı,keseyi gördük,2.kontrol 3 hafta sonra.Ben diyetisyen kontrolunde beslenme alıyorum,bı nedenle belki de doktor hiç nir öneri va de bulunmadı:)İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
06Pembemavi80 ObirSirin az önce keseyi gördük oluşmuş. Şimdi kalp atışı için Nisan a kadar bekliycez 😬 siz
parliyokralice Merhabaa, 5+3 üm 3 gun önce keseyi gördük arkadaşlar bebek yoktu daha, lekelenmesi olan var mı dün tuvaletten sonra pecetede akıntıyla birlikte kırmızı bi sey vardi şaşırdım tekrar sildim nokta kadar bi kan damarı mi diyim öyle bisey geldi bi daha gelmedi korktuk ebeye sorduk dinlen yarin doktora sorun dedi doktorum bugün hastanede değil yarın soracağız böyle bişey yaşayan var mi?
parliyokralice 5+0 da kan vermiştim beta 2800 lerde çıktı, şekerim 105 çıktı 😣 şekeri yüksek çıkan var mii kontrolüm 2 hafta sonra
Tubitumum parliyokralice açlık tokluk ve üç aylık şekerinize baktırın tek değerle yüksek olduğunu anlayamazlar bence
Susu13 Tubitumum bende eylülde düşük yaptım suan yeniden hamileyim inşallah sağ sağlim kalp atalarını duyarız
ObirSirin 06Pembemavi80 7. Ya da kesin sonuç için 8.haftada duyabilirsin kalp atışını demişti doktor. Ben haftaya şansımı deneyecem ama yine de 🤣 heyecandan ölüyorum kalp atışını duymak için 🥲